Sedan mitt senaste inlägg så har jag inte läst ut den framlottade boken. Däremot läste jag två böcker av Agatha Christie på samma dag. Har börjat kolla på Hercule Poirot igen och var bara tvungen att läsa de böcker avsnitten baserats på. Jag gillar att jämföra böcker med filmer.
 
Mamma slapp dialys och njurbyte.Jag slipper än så länge att donera en av mina njurar. Lägger man ihop mammas båda njurars funktion så har hon typ en njure med 80% funktion. Tack och lov så är de stabila nu trots kronisk njursvikt- Synen är efter några laserbehandlingar samt sprutor inte längre hotad av blindhet. Ja hon var faktiskt nästintill blind på ena ögat. Om några veckor ska hon dessutom byta ena linsen på grund av starr. En olycka kommer sällan ensam, som man brukar säga.
 
I övrigt så pillar jag snorkråkor samt petar navelludd. Irriterar mig över småsaker samt funderar på hur det ens är humant att låta två människor bo i ett hushåll utan el, vatten eller värme. 
 
Sedan var det här med min valda rubrik. Vill jag ens blogga här eller ska jag börja på wordpress igen eller försöka med blogger?
 
Imorgon är det i alla fall hemmamatch för Masarna. Få se hur osocial jag är imorgon. Lockar inte så mycket men ändå saknar jag lukten och ljudet. Det var bättre på den tiden jag var funktionär. Afterspeedway på tisdagarna var man ju nästan stammis på.
 
Nåväl, puss på er!