Jag älskar att planera. Men jag genomför aldrig mina planeringar och jag tillhör den delen av befolkningen som alltid skjuter upp saker. Hade några veckor då jag skrev upp 5 saker jag skulle göra varje dag. För det mesta så gjorde jag bara 3 av dem och ibland bara den uppgift som var återkommande varje dag. Så jag slutade med det. Har nu efter 2-3 veckor tappat den rutinen helt. Testade även att göra en Brain Dump varje vecka. Har till och med en lista på mobilen som heter så och där fyller jag på uppgifter samt avbockar uppgifter. Men för det mesta så går jag bara in där och kollar vad som ska göras utan att faktiskt göra något.
 
Jag är helt enkelt för omotiverad till att göra något än det allra viktigaste såsom att betala räkningar. De blir minsann betalda nästan innan jag fått dem. Alltid något! 
 
Dessutom lär jag planera om min livssituation lite då min ansökan till en utbildning försvann i posthanteringen och den andra utbildningen jag var sugen på blev full på en gång. Jag är nämligen en sådan person som inte kan söka femtioelva olika kurser/utbildningar och sen tacka nej till alla utom en. Jag kan nämligen bara koncentrera mig på en stor sak i taget. Kanske lär ta tag i körkortet lite tidigare än vad jag ville göra? Dock skönt att boendesituationen löst sig. Tycker det är så härligt att kika på små inredningsdetaljer och planera lite sånt. Än så länge har jag bara bestämt grönt tema till toan. Är ju inte helt livsviktigt att allt går i grönt då duschdraperi och badrumsmatta är blommigt mönster på vit botten. Jysk har just nu rea på en jättefin serie i grönt.